O femeie din Botoşani cere disperată ajutor pentru soţul său. Este internat la terapie intensivă şi are nevoie de sânge

apel umanitar, familia eugen vlad, stiri, botosaniO femeie din Botoşani cere disperată ajutor pentru soţul său, care este internat la terapie intensivă şi are nevoie urgentă de sânge.

Femeia scrie că soţul său, în vârstă de 42 de ani, este grav bolnav, şi face un apel public la toţi cei care pot dona sânge, indiferent de grupa sanguină.

like facebook, stiri, botosaniCei care mai cred că se pot face minuni chiar și cu o picătură de sânge, sunt rugați să facă un efort pentru o persoană aflată într-o stare critică. Este vorba despre soțul meu VLAD Eugen, în vârstă de 42 de ani internat pe secția ATI, a spitalului județean Mavromati, municipiul Botoșani. Dacă decideți să faceți acest gest puteți merge la centrul de transfuzii, municipiul Botoșani. Nu contează grupa sanguina specificați doar numele persoanei pentru care donați, Vlad Eugen. Vă mulțumesc!”, scrie Mihaela Vlad.

2 thoughts on “O femeie din Botoşani cere disperată ajutor pentru soţul său. Este internat la terapie intensivă şi are nevoie de sânge

  1. va rog sa initiati o ancheta real,lucida!sunt donator de la 20 ani,am donat sanga inTurcia,la cutremurele din 1998.in Spania,la atentatele de la metroul din Madrid,in 2004 si de multe alte ori….in tara,cel putin de 2 ori pe an….de 2 ani nu sunt lasat sa donez,deoarece ineptii de la Botosani spun ca peste 45 de ani nu se mai poate dona…sunt sanatos tun….la suceava pot dona oricand in sistem de urgenta…nu pot sa donez normal…fiindca sunt de la botosani…..aveti ,,urechi,,?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *