Scandal într-o stație de taxi din Botoșani. Un taximetrist, atacat cu spray lacrimogen

taxi, stiri, botosaniUn taximetrist a fost atacat, sâmbătă după-amiază, cu un spray lacrimogen, în urma unor divergențe pe care le-a avut cu o altă persoane. Scandalul a avut în stația de taxi din fața magazinului Util din zona Gării din municipiul Botoșani.

Șoferul unei mașini a oprit pentru a intra într-o florărie, lăsând autoturismul pe locurile concesionate pentru serviciile de taximetrie. Deranjați că sunt blocați, taximetriștii i-au cerut să mute mașina, iar asta a declanșat tensiunea.

like facebook, stiri, botosaniPe fondul altercațiilor verbale, un bărbat de 36 de ani aflat pe scaunul din dreapta al mașinii care a parcat neregulamentar a pulverriyat spray-ul lacrimoneg în fața unui taximetrist de 23 de ani.

La fața locului au ajuns o ambulanță și echipaje de poliție.

 

5 thoughts on “Scandal într-o stație de taxi din Botoșani. Un taximetrist, atacat cu spray lacrimogen

  1. Se stie ca sofierii de basculante si alte exemplare ce folosesc sapunul rar sunt soferi de taxi si se cred stapanii soselelor , depasesc pe dreapta ,claxsoneaza ca disperatii, sunt de o nesimtire rara!

  2. Ionel, societateaa regreta ca ai supravietuit avortului, in mod miraculos. Dupa ce inveti a citi, si a gandi ceea ce scrie, poti face comentarii. Ca esti un frustrat asta nu trebuie sa demonstrezi nimanui.

  3. Locurile din statiile de taxi sunt pentru taxiuri. Taximetristii platesc pentru ele, anual, o taxa. Tu daca nu platesti, nu ai ce cauta acolo, e simplu. Si mai scoti si spray-ul. In alta ordine de idei, cat de fraier sa fii sa deschizi o florarie stiind ca nu ai locuri de parcare proprii?

  4. AS,ai mare dreptate – deci care este subiectul reportajului, in fapt? casutele cumparate de la cine nu trebuie sau faptul ca acei ofiteri in rezerva lucreaza in administratia publica? Haideti sa nu mai facem atatea valuri, stimabile jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *