Fete de Top: Ştefania Iacob, artista care ţine publicul la picioare prin muzica folk

stefania iacob, fete de top, stiri, botosaniSunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniŞtefania Iacob are 20 de ani, este din municipiul Botoşani şi este artistă. A absolvit Liceul de Artă Ştefan Luchian şi este un apreciat cantautor folk. Este studentă în anul I la Facultatea de Litere și științe ale comunicării de la Universitatea Ștefan cel Mare Suceava, dar cel mai mult îi place scena, dar mai ales publicul.

Iubeşte tinerețea și îşi doreşte să rămân tânăra cât mai mult timp, la trup și la suflet. Consideră că libertatea este cel mai frumos lucru și crede că ea constă în a fi împăcat tu cu tine însuţi. Este pasionată de sport.

stefania iacob, fete de top, stiri, botosani4Nume: Ştefania Iacob
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 20 ani
Înălţime: 1,62 m
Greutate: 49 kg
Culoarea ochilor: căprui
Culoarea părului: şaten

Moto: Când cânt, aş vrea să fiu pasăre. Când plâng, aş vrea să fiu râu . Când trăiesc, aş vrea să fiu eu. Libertatea vine din interior.

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *