Directorul Modern Calor: Oamenii sunt nemulțumiți, dar comparând salariile de aici cu cele din primărie

debransari Modern Calor BotosaniAngajații societății Modern Calor vor primi salarii mai mari, în urma negocierii noului Contract colectiv de muncă pe anul 2018. Majorarea obținută de sindicat este de 5%, a anunțat liderul de sindicat al Modern Calor, Florian Preda. Acesta a declarat că nemulțumiri vizavi de salarii au existat în societate, însă acestea au vizat discrepanțele mari între salariile angajaților din Primăria Botoșani și ale celor din societate. Preda susține că un inginer de la Modern Calor are un salariu cu mult mai mic decât un inginer angajat la Primăria Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniNemulțumiri au fost, dar în momentul de față nu mi sunt. Peste 80% din salariați au semnat deja contractele individuale. Nemulțumirea a apărut în momentul în care s-au publicat salariile de la Primărie și Consiliul Județean. S-au făcut niște comparații între inginerii de aici și cei de acolo sau muncitor calificat de aici și muncitor calificat de acolo. Sunt ingineri care ar vrea să plece la primărie și cei de acolo să vină la noi. La ce salarii sunt acolo, au apărut probleme și la noi”, a menționat Preda.

Și directorul societății Modern Calor, Florin Sandu, susține că nemulțumirile au apărut pe fondul diferențelor mari între salariile angajaților din societate și ale celor din Primăria Botoșani și nicidecum față de cele ale directorilor societății, așa cum a declarat primarul Cătălin Flutur.

Oamenii sunt nemulțumiți, dar comparând salariile de aici cu cele din primărie, nu cu ale conducerii”, a menționat Sandu.

Cel mai mic salariu în societate este de 2000 lei brut , la care se adaugă mai multe sporuri.

 

 

 

One thought on “Directorul Modern Calor: Oamenii sunt nemulțumiți, dar comparând salariile de aici cu cele din primărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *