FOTO ”Târgul de week-end produs din Botoșani” s-a deschis. Delicii în premieră: cașcaval cu ciocolată și ardei iute și cașcaval cu miez de nucă

targ produse tradionale 2Târgul de week-end produs din Botoșani s-a deschis, vineri, în prezența a câtorva zeci de botoșăneni. La eveniment au participat subprefectul Daniela Lozneanu, deputatul Cristian Achiței, dar și directorul Direcției pentru Agricultură Botoșani, Cristian Delibaș.

like facebook, stiri, botosaniBotoșănenii pot cumpăra, în fiecare sfârșit de săptămână, de pe Pietonalul Unirii, produse tradiționale din carne, lapte, produse de panificație și miere de albine.

Cu prilejul deschiderii, au fost prezentate patru noi produse atestate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin Direcția pentru Agricultură Județeană Botoșani, respectiv Brânza de burduf , telemeaua, cașul și urda Viofanny Lact.

Firma expune pentru prima dată Cașcaval cu măsline, Cașcaval cu ciocolată și ardei iute, cașcaval cu miez de nucă. Toate aceste produse se vând cu 30 lei pe kg.

Acțiunea este organizată de Direcția pentru Agricultură Județeană Botoșani, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani.

targ produse traditionale

targ produse traditioanel 7

targ produse traditioanle 3

targ produse traditioanel 2

targ produse tradionale 7

targ produse tradionale 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *