Angajații Modern Calor, nemulțumiți de salariile pe care le primesc

modern calor botosaniNemulțumirile angajaților de la societatea Modern Calor dau în clocot. Aceștia acuză salariile mici pe care le primesc, cele mai multe fiind la nivelul salariului minim pe economie, comparativ cu lefurile pe care le au cei din conducerea societății.

Este o nemulțumire la Modern Calor privind nivelul de salarizare a personalului de acolo, pentru că apare acea prăpastie între cei din conducere și salariați. Ca și la Urban Serv, ca și la Eltrans, vorbesc de minimul pe economie. Până să vină noile reforme bugetare, toată lumea din orașul ăsta își dorea să fie angajată la o societate din subordinea Consiliului Județean sau Consiliului Local. Acum s-a ajuns că toată lumea vrea să vină să lucreze în administrație”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

 

3 thoughts on “Angajații Modern Calor, nemulțumiți de salariile pe care le primesc

  1. Pe 2 decembrie 2011, Primăria Botoșani, reprezentată de primarul Cătălin Flutur de la acea dată și directorul economic Valerian Sănduc, a încheiat un contract de servicii cu SC Inginer Consultant SRL pe marele proiect de reabilitare a termoficării orașului. Obiectul contractului îl constituia asigurarea de către firmă a serviciilor de ”Asistență tehnică pentru supervizarea lucrărilor sursă și rețele pentru implementarea proiectului «Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Botoșani pentru perioada 2009 – 2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice»”. Suma exactă a contractului era de 1.849.230,40 lei fără TVA, adică peste 18 miliarde de lei vechi, echivalentul a mai mult de 400.000 de euro. Durata convenită a contractului era de 40 de luni, inclusiv perioada de notificare a defectelor. Așadar, în medie, pentru serviciile prestate, Primăria Botoșani se angaja să plătească agentului economic în cauză aproximativ 10.000 de euro lunar timp de trei ani și patru luni. Totul în cadrul unui proiect european de peste 32 de milioane de euro.
    BANII UNDE SUNT PROIECTELE???
    OARE CODRUTA NU VINE SA VADA SAU MACAR SA TRIMITA PE CINEVA??

  2. Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Suceava le-au adus la cunoştinţă, joi, fraţilor Bogdan Vasile-Alexa şi Cătălin Virgil Alexa calitatea de suspecţi într-un dosar privind fraudarea de fonduri europene, în care au fost făcute percheziţii în urmă cu o săptămână.

    Astfel, Bogdan Vasile Alexa este suspectat de participaţie improprie la infracţiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei.

    El este acuzat că, fără ca Primăria Botoşani să ştie că documentele ofertei SC Inginer Consultant SRL Suceava şi contractul de servicii de supervizare au fost falsificate, a acţionat conştient, ”contribuind mijlocit la prezentarea unor declaraţii false sub aspectul conţinutului şi a unor documente falsificate sub aspectul semnăturii aplicate, înlesnind astfel obţinerea pe nedrept de fonduri europene în cuantum de 2.241.620.91 lei, cu TVA inclus”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *