Probleme în alimentarea cu gaz a Botoșaniului. Zeci de centrale s-au defectat din cauza scăderii presiunii gazului

centrala termica, stiri, botosaniZeci de botoșăneni au avut, joi, probleme cu centralele termice pe gaz, acestea defectându-se din cauza scăderii presiunii gazului.

Pe fondul gerului prelungit, presiunea a înregistrat o scădere în municipiul Botoșani, iar asta a făcut ca o serie de impurități din rețeaua de gaz să ajungă în sistemele de încălzit din apartamente. Din acest motiv, vanele centralelor au cedat, oprind astfel funcționarea acestora.

like facebook, stiri, botosaniReprezentanții firmelor care asigură mentenanța centralelor termice susțin că, într-un interval scurt de timp, au apărut zeci de avarii.

Înlocuirea vanei unei centrale are un cost de aproximativ 500 de lei, bani pe care trebuie să îi suporte proprietarii de apartamente.

5 thoughts on “Probleme în alimentarea cu gaz a Botoșaniului. Zeci de centrale s-au defectat din cauza scăderii presiunii gazului

  1. Ma bucur ca sunt la incalzirea centralizata, nu am probleme cu caldura si nu ma doare capul de verificari si alte alea!!!

  2. Cu verificarile ai dreptate,dar dupa ce se vor scoate subventiile,nu stiu cat de multumiti vor fi clietii modern calor;personal mi am pus centrala,pt confort(acu daca si modern calor asigura apa calda non stop si caldura cand trebuie,nu stiu…in schimb nu ageez perioada lor lunga din vara,cand pregatesc reteaua)

  3. Mitica…
    daca tu in toata viata asta nu ai fost in stare sa pui o centrala in apartamentul in care stai vai de mama ta !
    CUM DE TE MAI TINE NEVASTA AIA ACASA sau nici nu ai cu asemenea exemplar cine sta???

  4. Cei de la Eon nu sunt vinovati de aceasta situatie, sa plateasca daunele suportate dr utilizatori, unde sunt cei de la Protectia Consumatorului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *