Fete de Top: Cristina Mădălina, studenta la Medicină pasionată de artă, sport și mașini

cristina nica, stiri, botosani, fete de top 6Sunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniCristina Mădălina Nătărașu are 23 de ani, este din municipiul Botoșani şi este studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași. Vrea să își dezvolte o carieră în domeniul medical. Are foarte multe pasiuni, printre care muzica, desenul, modelingul, designul vestimentar, patinaj artistic, dar o atrag și mașinile.

Își propune tot timpul să identifice sursele de stres din viața sa și să le elimine.

cristina nica, stiri, botosani, fete de top 6Nume: Cristina Mădălina Nătărașu
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 23 ani
Înăltime: 1,74 m
Greutate: 47 kg
Culoarea ochilor: albaștri
Culoarea părului: blond

Moto: Îmi propun să învăț să deleg lucrurile care sunt punctele mele slabe pentru a-mi putea concentra atenția pe calitățile mele

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

 

One thought on “Fete de Top: Cristina Mădălina, studenta la Medicină pasionată de artă, sport și mașini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *