Depozit de vinuri deschis, joi, în municipiul Botoșani. Peste 500 de sortimente de vin de la cele mai cunoscute crame din România și Moldova

Diasos Top Distrib SRL , stiri, botosani , depozit de vinuriUn depozit de vinuri și băuturi spirtoase a fost deschis, joi, în municipiul Botoșani, acesta oferind clienților săi peste 500 de sortimente de vin de la cele mai cunoscute crame din România și Moldova.

Depozitul, care oferă vinuri ale cramelor Cotnari, Oprișor, Cricova, Racaș, Gramma, Halewood, Rătești, Tohani, Vincon, Vinex Odobești sau Vinicola Averești, a fost deschis de societatea comercială Diasos Top Distrib SRL și funcționează pe Calea Națională 35, vis-a-vis de Rolana Tex.

„Firma noastră este reprezentant direct al cunoscutelor crame și avem o selecție de vinuri care se vând aatât la sticlă, cât și la bag in box. Firma are și doi somelieri și investește în specializarea personalului în acest domeniu”, a declarat administratorul Diasos Top Distrib SRL , Florin Huștiuc, care, la rândul lui, este un apreciat somelier.

like facebook, stiri, botosaniPotrivit acestuia, băuturile din noul depozit pot fi rețeta succesului pentru organizatorii de evenimente, de la petreceri restrânse până petreceri cu număr mare de invitați.

Alături de vinuri, Diasos Top Distrib SRL vinde, prin depozitul deschis joi, și cognac, vin ars sau vodcă.

Informații suplimentare la 0741.929.342

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *