Un bărbat a furat cardul unei femei și i-a luat banii de pe el. Cu ce acuzații s-a ales acesta!

card salariu, stiri, botosani
foto: wall-street.ro

Un bărbat din județul Botoșani a furat cardul unei femei și i-a luat banii de pe el. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus, joi, trimiterea în judecată în stare de libertate a lui Bogdan Gabriel Grecu, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Dorohoi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de  „ acces ilegal la un sistem informatic” şi „efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos”, ambele în formă continuată.

like facebook, stiri, botosaniPotrivit procurorilor, în zilele de 23 şi 25 mai 2017, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a accesat fără drept, prin internet banking, contul bancar al părţii civile Sănduleac Ana, fără consimţământul acesteia şi folosindu-i în mod neautorizat datele de identificare, dispunând două  transferuri în propriul cont, în sumă de 350 euro, respectiv 4.600 euro.

3 thoughts on “Un bărbat a furat cardul unei femei și i-a luat banii de pe el. Cu ce acuzații s-a ales acesta!

  1. In atentia Admin : Internet Baking este cu totul altceva decat extragerea de la bancomat. La internet banking se foloseste un aparat generator de coduri numit token si operatiunile se fac pe internet, in alte locatii decat cele bancare folosind codurile furnizate de token. Ar fi bine sa indreptati greseala pentru a nu induce cititorii in eroare. Asa este nimeni nu s-0 nascut invatat !

    1. admin : Ati omis sa corectati greseala facuta ! Sa inteleg ca nu verifica nimeni din redactie comentariile ?

  2. In situatia asta nu cred ca mai aveti nevoie de comentarii la articole, din moment ce le tineti ascunse si afisati doar ce va convine voua! Multumesc pentru amabilitate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *