Tarifele la taxi nu au fost majorate. Consilier: Mulți fumează în mașină, alții deschid geamul. Te sfidează

taxiProiectul privind majorarea tarifelor pe cursele de taxi a fost respins de consilierii locali. Consilierii PNL au fost cei care au anunțat încă din momentul dezbaterii că nu sunt de acord cu majorarea tarifelor de la taxi, întrucât nici condițiile oferite de firmele care practică taximetrie în municipiul Botoșani nu sunt pe măsură.

Asociația Profesională Camera Taximetriștilor Botoșani a propus ca tarifele de pornire, distanță și staționare să se majoreze de la 2 lei pe km la 2,5 lei pe km.

like facebookCalitatea serviciilor pe care le prestează anumiți taximetriști lasă de dorit. Cred că sunt de notorietate atitudinea lor, modul cum sunt îmbrăcați. Am cerut prin regulamente să aibă o ținută decentă, o anumită deontologie, o anumită etică, lucru care nu se întâmplă. Mulți fumează în mașină, alții deschid geamul pentru că așa doresc ei să circule, mai pun și niște muzică gen Taraf TV, Etno TV, dată la maxim. Te sfidează ca și consumator când te urci în mașina lor. Trebuie să ai grijă când urci în mașina lor să nu te dea jos, să nu te ia la bătaie. Trebuie să înghiți tot ceea ce își oferă ei”, a spus consilierul Eugen Țurcanu.

2 thoughts on “Tarifele la taxi nu au fost majorate. Consilier: Mulți fumează în mașină, alții deschid geamul. Te sfidează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *