Iarnă în Moldova. Cum se circulă pe drumurile din Botoşani şi din celelalte judeţe din regiune

viscol zapada drum, stiri,  botosaniPe drumurile naționale din sudul Moldovei se circula, marţi dimineaţă, în condiții de iarnă, carosabilul fiind umed cu portiuni cu zăpadă frământată în județele Vrancea, Bacău și Galați, unde, izolat, se formează suluri de zăpadă în strat de 10 cm., din cauza viscolului. De asemenea, în județul Vaslui se înregistrează carosabil urcat, cu porțiuni de zăpadă viscolită. În rest, carosabilul se prezintă uscat cu porțiuni umede în județele Suceava și Neamț, respectiv uscat, în județele Botoșani și Iași.

like facebook, stiri, botosaniCerul este acoperit, cu ninsori și viscol la sol în Vaslui, Galați, Bacău și Vrancea, respectiv ninsori slabe în Suceava și Neamț, cu temperaturi ale aerului cuprinse între -16 grade la Potoci (NT), Rădăuți (SV), Săveni (BT), Ghimeș (BC) și -9 grade la Traian (GL).

Pe timpul nopții, pe drumurile naționale din administrarea DRDP Iași s-a acționat cu 102 autoutilaje și s-au răspândit 106 tone material antiderapant, în special în sudul regiunii. La acest moment, se acționează cu 115 autoutilaje.

DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic pentru orice informaţii despre starea drumurilor naţionale din zona Moldovei, prin Dispeceratul său deschis în regim de permanenţă – tel. 0232/213168. Informaţii actualizate despre starea vremii şi a carosabilului pot fi obţinute şi de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum şi de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com