Un bărbat a intrat în grevă în fața Judecătoriei Dorohoi. Vezi ce l-a determinat să ia această decizie extremă

greva la dorohoi, stiri, botosaniDecizie extremă luată de un bărbat, care a hotărât să intre în grevă pentru a protesta astfel la faptul că nu a primit sprijin pentru obținerea documentelor personale (n.r. Carte de Identitate).

Este vorba de Cătălin I., în vârstă de 37 de ani, care a fost eliberat joi, 22 februarie 2018, de la Penitenciarul Botoșani și a cerut ajutorul autorităților locale pentru a fi ajutat să primească o locuință socială pentru a reuși să își obțină documentele personale.

like facebook, stiri, botosaniAm vorbit cu cei de la Primărie și de la Asistență Socială. Cei de la DAS s-au purtat foarte frumos cu mine și m-au ajutat și m-au îndrumat ce să fac. Dar nu reușesc să obțin buletinul. Vreau un loc de muncă pentru ca să mă descurc, stau și mătur străzile toată noaptea numai să mă descurc. Vreau și o locuință și ajutor pentru obținerea documentelor personale ca să reușesc să plec din țară.”, a spus Cătălin I., bărbatul protestatar.

Totodată el protestează și pentru câteva decizii luate de Judecătoria Dorohoi, care spune acesta că sunt nedrepte.

Bărbatul a început protestul de duminică, 25 februarie 2018, în jurul orei 21.30 și a stat până la aproximativ ora 01.00, când a fost luat de SMURD și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi. Aici a stat până dimineață, iar astăzi (n.r. luni, 26 februarie 2018) și-a reluat protestul.

Sursa: DorohoiNews.ro

2 thoughts on “Un bărbat a intrat în grevă în fața Judecătoriei Dorohoi. Vezi ce l-a determinat să ia această decizie extremă

  1. Săracul, cum a ieșit din penitenciar cum cere drepturi. N-are mamă , n-are tată, n-are frați și nici surori care să-l ia-n spațiu să-și poată omul face buletin permanent nu provizoriu să se poată apuca de muncă (să aibă unde veni amenzile și unde veni mascații dimineața). Sau nu are nici un cunoscut care să riște?? Din ciclul am fost la pușcărie și am doar drepturi. Restul cetățenilor (fără pușcărie) oare cum se descurcă în condițiile în care unii chiar nu au la cine apela și de la 18 ani trebuie să se descurce (cei instituționalizați)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *