Imaginea zilei! Un tânăr aleargă pe ninsoare și la – 10 grade în maieu și pantaloni scurți. Fotografia, realizată de un polițist

alergatori in ger, stiri, botosaniUn botoșănean a stârnit un val de simpatie, după ce a fost fotografiat făcând jogging pe ninsoare și la o temperatură de minus 10 grade Celsius în maieu și pantaloni scurți.

Bărbatul alerga, duminică, pe marginea drumului județean Botoșani- Vorona, la aproximativ zece kilometri de municipiu și a fost surprins în această ipostază de un polițist de la Poliția Rutieră.

Situația l-a făcut pe polițistul Eduard Dascălu să scrie pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: „Acea situație când ești în timpul serviciului și vezi așa ceva #respect.

like facebook, stiri, botosaniFotografia a stâns sute de like-uri, dar și mesaje de apreciere:

  • „Asa este! Respect! Serviciu usor! Duminică liniștită!”, scrie unul dintre comentatori
  • „Sportivi de performanța cred … alergatul in asemenea condiții este extrem de dificil dar dezvolta cel mai bine tenacitatea mentala”, a comentat altul.

2 thoughts on “Imaginea zilei! Un tânăr aleargă pe ninsoare și la – 10 grade în maieu și pantaloni scurți. Fotografia, realizată de un polițist

  1. Nebuni. Hipotermia scrie pe ei. Dar se dau destepti, ca na. Sunt de la Botosani. Au mai aparut si vedete pe pagina de FB „Politistii au umor”, ce sa mai graim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *