Șoferiță de 56 de ani, prinsă cu țigări de contrabandă

tigari masinaLa sfârşitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, au oprit în trafic pentru control, un autoturism marca VW Passat, condus de Octavian L., în vârstă de 67 de ani, având ca pasager pe Lucreţia I., în vârstă de 59 de ani, şi un autoturism marca Opel, condus de Angelica R., în vârstă de 56 de ani.

like facebook, stiri, botosaniPoliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la bunurile transportate, motiv pentru care s-a procedat la efectuarea unor controale amănunţite asupra celor două mijloace de transport, ocazie cu care au fost descoperite, disimulate în portbagajul autoturismului marca VW Passat şi sub bancheta din spate a  autoturismului marca Opel, dar şi în haina Lucreţiei I.,  3520 ţigarete, de provenienţă Duty Free.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cele două cazuri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

One thought on “Șoferiță de 56 de ani, prinsă cu țigări de contrabandă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *