Șoferiță de 23 de ani, trasă pe dreapta de polițiștii de frontieră. Ce au constatat oamenii legii!

politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la o tânără care conducea un autovehicul cu numere de înmatriculare expirate.

 like facebook, stiri, botosaniLa sfârşitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, au oprit în trafic pentru control, pe raza localității de frontieră Iezer, județul Botoșani, un autoturism marca VW Passat, condus de Beatrice L., în vârstă de 23 de ani, cu cetăţenie română.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că numărul de înmatriculare provizoriu este expirat. Persoana în cauză a declarat că autoturismul aparţine socrului său şi nu avea cunoştinţă despre faptul că numărul de înmatriculare este expirat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

One thought on “Șoferiță de 23 de ani, trasă pe dreapta de polițiștii de frontieră. Ce au constatat oamenii legii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *