FOTO! Zăpadă viscolită pe mai multe drumuri din județ. Șeful SDN Botoșani: Am dublat utilajele. Toată zăpada vine în drum

viscol zapada drum 1Circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din județ, ca urmare a viscolului ca a spulberat zăpada și a dus-o pe carosabil, a anunțat, duminică, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Viorel Zacrețchi, șeful Secției Drumuri Naționale Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniPotrivit acestuia, afectate de viscol sunt drumurile din Nord-Est, respectiv Botoşani- Săveni , Botoşani- Truşeşti şi Dorohoi- Darabani.

Noi acum vom scoate şi autofrezele pe Botoşani- Săveni, că acolo unde avem panouri parazăpezi, zăpada este la nivelul de sus al panourilor şi toată zăpada vine în drum. Momentan, intervenim cu 32 de utilaje şi pe Săveni – Botoşani au dublat utilajele. Avem şapte utilaje înloc de trei. Pe Botoşani – Ştefăneşti am dublat utilajele, în loc de două avem patru. Şi pe Botoşani- Dorohoi- Darabani am dublat şi acolo. Acum menţinem starea drumurilor”, a spus Zacrețchi,

Șeful Secției Drumuri Naționale Botoșani a adăugat că vântul bate puternic , cu 50- 60 km/h, iar zăpada de pe câmp este adusă pe carosabil.

Sunt umplute şi şanţurile, dar patrulăm şi sperăm să nu avem probleme”, a completat Zacrețchi.

Membrii CJSU Botoșani au fost convocați duminică pentru a discuta asupra stării drumurilor ca urmare a Codului portocaliu.

viscol zapada drum 2

viscol zapada utilaj deszapezire

viscol zapada drum

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *