Pensionarii cu venituri mari ar putea să nu mai primească bilete gratuite la tramvai și microbuz. Proiectul, pe masa consilierilor

avarie tramvai botosaniProiectul privind aprobarea unor facilități pensionarilor cu domiciliul în Botoșani pentru transportul local în comun cu tramvaie și microbuze va fi discutat în ședința de Consiliu Local din 28 februarie.

Proiectul prevede ca pensionarii cu venituri mai mari de 1900 lei, adică salariul minim pe economie,  să nu mai primească bilete gratuite la tramvai și microbuz.

like facebookPotrivit notei de fundamentare, în municipiul Botoșani sunt 22.605 pensionari, din care 1142 au pensii între 1900 și 2500 lei, iar 616 persoane au pensii peste 2500 lei.

Propunerea ca pensionarii cu venituri mai mari decât salariul minim pe economie să nu mai beneficieze de abonamente gratuite a venit din partea primarului municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, care a motivat că aceasta este una din măsurile de diminuare a cheltuielilor. Anual, peste 5 milioane lei din bugetul local sunt direcționați către subvenționarea transportului public.

2 thoughts on “Pensionarii cu venituri mari ar putea să nu mai primească bilete gratuite la tramvai și microbuz. Proiectul, pe masa consilierilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *