Surpriză în dosarul în care fostul președinte al Consiliului Județean este judecat pentru corupție. Procesul s-ar putea relua

Florin Turcanu, stiri, tribunal, BotoşaniElement surpriză în dosarul în care fostul președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu, este judecat pentru fapte de corupție. Judecarea cauzei de la Tribunalul Botoșani ar putea fi blocată, pentru a doua oară în mai puțin de jumătate de an, prin pensionarea magistratului desemnat în soluționarea dosarului.

Judecătoarea Dorica Țurcanu, cea care instrumentează această cauză, a depus la Consiliul Superior al Magistraturii cerere de eliberare din funcție prin pensionare.

Țurcanu este cel de-al doilea magistrat din acest dosar care se pensionează la scurt timp de la începerea judecății, după ce același lucru l-a făcut, anul trecut, și judecătorul Aurel Dicu.

Schimbarea pentru a doua oară a judecătorului ar putea însemna reluarea procesului de la zero. Practic, asta ar presupune reanalizarea de către viitorul judecător desemnat a tuturor probelor și reaudierea tuturor martorilor.

like facebook, stiri, botosaniÎn acest dosar, Florin Ţurcanu este judecat pentru trafic de influență și spălare de bani, după ce omul de afaceri Marcel Bîrsan i-ar fi construit o casă în schimbul unor promisiuni privind încredințarea unor contracte din bani publici.

2 thoughts on “Surpriză în dosarul în care fostul președinte al Consiliului Județean este judecat pentru corupție. Procesul s-ar putea relua

  1. …..si ce daca a furat ,e de al nostru spun politicienii daca sunt eu maine si voi fi prins tac din gura!
    Si uite asa se fura banul public si nimeni nu spune nimic nu se recupereaza nici un leu de la hotii de bani publici!
    Piatra de var pusa pe drumul de pamant Manoleasa -Radauti a costat pretul asfsaltarii si ce?
    SE FURA CONTINUU BANUL PUBLIC , PROCURORII SUNT INTIMIDATI SAU CHIAR CORUPTI …NICI COMUNISTII NU AU FACUT ASEMENEA JAF NATIONAL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *