Cum vrea antrenorul FC Botoșani să readucă suporterii la stadion și ce spune despre noii jucători de la echipă

stiri, botosani, fc botosani, costel enache, acsinteAntrenorul FC Botoșani, Costel Enache, se arată dezamăgit de rezultatele obținute în ultimele meciuri, dar nu își pierde speranța. Tehnicianul vrea să readucă oamenii la stadion, iar pentru asta echipa trebuie să dea rezultate.

O să încercăm să readucem spiritul de luptă, eficiența în atac și rezultatele bune. Sunt singurele argumente cu care am putea readuce oamenii la stadion”, a spus Enache.

like facebook, stiri, botosaniCât despre criticile la adresa sa și ale jucătorilor, tehnicianul susține că încearcă să se detașeze și să se focuseze pe omogenizarea echipei și obținerea rezultatelor pozitive.

Enache are încredere și în noii jucători achiziționați, chiar dacă până acum aceștia nu au confirmat.

Nu, cum luăm jucători și după două meciuri îi dăm afară? Sunt oameni, au venit într-un mediu nou, în niște condiții noi. Așteptăm. Când s-au pus pe listă transferurile, transferuri la care am lucrat toți, când am pus pe listă lucrurile acestea, toată lumea, am crezut în ele, am avut argumente și am avut lucruri logice pentru care am făcut transferurile. Ca și în viață, se pot întâmpla lucruri să nu cadă pe proiect, pe schemă, dar nu trebuie să luăm lucrurile așa, la o lună. Sunt oameni, au nevoie de adaptare, trebuie să înțeleagă ce vrem, trebuie să se adapteze la o nouă mentalitate, la un nou model”, a spus Enache.

 

 

4 thoughts on “Cum vrea antrenorul FC Botoșani să readucă suporterii la stadion și ce spune despre noii jucători de la echipă

  1. Să mai vină mă-sa la stadion ! Măi antrenorul lui Pește,n-ai văzut că Alexe are 12 echipe în 9 ani? Adică are echipe la care a stat jumătate de an, păi ăsta e fotbalist? Dar aici și patronii sunt de vină,au luat bani pe anumiți jucători, păi dă frate 2-3 sute de mii pe un vârf mai acătării . Nu cred că Iftime a adus vreun jucător la Botoșani cu bani !

  2. Dacă din 5 oameni aduși niciunul nu a căzut pe proiect,atunci nu ești antrenor. Tot campionatul ai lalait-o că noi muncim, că suntem grup,dar s-a văzut la sfârșit, suntem de râsul lumii! O luăm și de la Gaz, de fapt prima lor victorie în campionat a fost cu noi. Dacă aveai caracter, de la Ovidiu plecai direct acasă Enache !Să vină Popa, ăla este antrenor, dați l mai repede și pe obositul ăla de Morutan și aduceți un vârf ca lumea.

  3. Golubovici dat afara de la Iasi si Medias cu calificativul de jucator terminat ajunge la Botosani.O tara a vazut ca e terminat,la Botosani e cimitirul elefantilor morti.La fel si Axente.Pe astia nu ii mai lua nimeni!Cum sa-l cririci pe Morutan cand aduci schelete ambulante, dinozauri fosilizati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *