Obiectivul FC Botoșani după ratarea play-off-ului: locul VII. Enache: Fiecare punct contează

stiri, botosani, stiri din botosani, costel enacheFC Botoșani are un nou obiectiv după ratarea play-off-ului: locul VII. Anunțul a fost făcut, joi, în cadrul unei conferințe de presă de antrenorul echipei, Costel Enache.

Tehnicianul susține că având noul obiectiv al echipei este foarte important meciul cu Gaz Metan Mediaș, care va avea loc sâmbătă, 24 februarie, de la ora 14.00.

like facebook, stiri, botosaniNoi trebuie să ne găsim din nou obiectivele, trebuie să ne găsim un țel pentru a merge mai departe. E clar că suntem cu toții dezamăgiți, suntem frustrați poate, e destul de greu să trecem peste momentul asta, dar trebuie să găsim tăria și forța de a merge mai departe, e o luptă pierdută, dar sub nicio formă nu trebuie să încheiem aici lucrurile. Mai avem încă obiective pentru care să ne luptăm, mă refer la Cupa României, mă refer la locul VII, sunt obiective pe care le dorim și trebuie să muncim pentru ele. Deci, dacă ne-am propus locul VII, este clar că meciul este foarte important pentru noi. Fiecare punct contează”, a declarat antrenorul Costel Enache.

Tehnicianul a adăugat că o victorie în meciul cu Mediaș ar însemna foarte mult și pentru psihicul echipei, pentru că jucătorii au nevoie să își recapete încrederea în ei, să nu se îndoiască de potențialul lor.

 

2 thoughts on “Obiectivul FC Botoșani după ratarea play-off-ului: locul VII. Enache: Fiecare punct contează

  1. În cupă facem pe noi,ca și în campionat. Iașiul ne bate și dacă-i, trezești dimineața la 3. Enache nu-ți mai propune obiective, că după 2-3 etape iar îți vei stabili obiectiv, salvarea de la retrogradare! Lasă-ne cu obiectivele că ne-am lămurit. Mai adu-l și pe Marian Constantinescu, că și ăla a fost la Ceahlăul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *