Circ în Consiliul Județean după o declarație politică: Sunteți penibilă!

ada macovei magda roman cjScandal între aleșii locali PNL și PSD, după ce unul dintre consilieri a făcut o declarație politică. Este vorba de consilierul județean PNL, Mirela Saucă, care a critica guvernarea PSD-ALDE, dar și pe președintele Consiliului Județean,Costică Macaleți, care nici nu era prezent la ședință.

like facebookDe mai bine de un an destinele țării sunt în mâinile discreționare ale alianței PSD-ALDE, care a obținut puterea făcând promisiuni care au depășit de departe limitele credibilului și a oricăror realități existente. După un an de la preluarea acestei puteri, inclusiv pe plan local, mă așteptam la un bilanț al guvernării (…) am ajuns din nefericire să trăim vremuri în care, exact ca în primii ani ai regimului instaurat la noi după al doilea război mondial de Stalin, agramații și repetenții s-au făcut politicieni versați, iar urmăriții penal și condamnații fac legi în statul român”, și-a început discursul consilierul liberal.

Aceasta l-a atacat în lipsă și pe președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

Și la nivelul județului lipsa realizărilor este mai mult decât evidentă.  Deși sunt membru al CJ, nu pot să amintesc niciun mare proiect promovat și realizat de actuală echipă a Consiliului Județean. Îmi pare rău că nu este domnul Macaleți, pentru că aș fi vrut să-l întreb, în afară de a împărți banii din buget discreționar, pe criterii politice, poate să ne dea un singur exemplu de proiect de anvergură pe care l-a demarat și materializat în interesul locuitorilor acestui județ. Din punctul meu de vedere, la domnia sa funcționează doar forța de inerție, rutina și hazardul”, a spus Saucă.

Consilierii PSD au început să strige la Mirela Saucă și i-au cerut să se oprească din citit ca să se treacă la ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean.

Este ședință de CJ, nu campaniei electorală. Trebuia să țineți la dvs. la partid. Sunteți ridicolă„, a spus un consilier PSD.

Mirela Saucă a continuat să citească și a spus că este dreptul ei să facă o declarație politică.

Nu sunt ridicolă. Este dreptul meu de a susține o declarație politică”, a adăugat Saucă.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Liviu Toma, i-a spus, de asemenea, că ar fi trebuit ca declarația politică să fie făcută după ședința de CJ, întrucât era adresată mai mult ziariștilor.

Consiliul Județean a avut până astăzi o anumită ținută. Era păstrat un anumit nivel, ceea ce însemna respect pentru noi și respect pentru cei care ne-au trimis în CJ. Din respect pentru cei care ne-au votat și ne-au trimis aici, nu putem transforma lucrările CJ în circ”, a mai spus și consilierul PSD, Gheorghe Vâzdoagă.

2 thoughts on “Circ în Consiliul Județean după o declarație politică: Sunteți penibilă!

  1. D-na Sauca.Va stiu familia si nu se putea sa fiti atfel.Dar cu o asemenea panarama ca Marele Pres.de la Jud.te scoate din toate balamalele.Acest cretin,chiar nu vede la TV.ce face „colegul”(Scuze,nu merita nici sa-l stearga la diferite organe)de la Suceava?El habar nu are pt.ce este acolo.Este reprezentatul PSD.Uitativa o saptamana pe posturile TV.de la Suceava si comparati cu acest Buo.

  2. Acesta cocoana era cu portocalii si a votat la taiat salariile si pensiile sa ii fie rusine la toti jefurtorii de pensii si salarii behaie acum sa bage capul …
    VOI NU O SA MAI VENITI LA PUTEREA DECAT PESTE 200 ANI JEFUITORILOR DE NEAM POPORUL STIE CE JIGODII SUNTETI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *