Managerii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean vor fi evaluaţi

dan dobos cornelia ciobanu melniciuc aurelActivitatea directorilor instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean va fi evaluată, potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi pus spre aprobare în şedinţa din luna februarie. Directorii de la Şcoala Populară de Arte, Biblioteca Judeţeană, Orchestra de Muzică Populară “Rapsozii Botoşaniului”, Centrul Judeţean de Creaţie Populară şi Memorialul Ipoteşti vor depune la Consiliul Judeţean rapoartele de autoevaluare a activităţii manageriale, urmand ca ulterior ei să se afle şi în faţa unei comisii evaluatoare pentru susţinerea proiectului sub forma de interviu.

like facebookDin comisiile de evaluarea a managementului vor face parte reprezentanţi ai Direcţiei pentru Cultură Botoşani, dar şi specialişti din Suceava.

Evaluarea managementului aplicat de managerii instituţiilor publice de cultură reprezintă procedura prin care autoritatea verifică modul în care au fost realizate obligaţiile asumate prin contractul de management, în raport cu resursele financiare alocate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com