Clubul Sakura, la a doua întâlnire

AFIS Clubul SakuraUimitoare prin profunzime și  exotică, cultura japoneză a exercitat permanent o adevărată fascinație pentru europeni și implicit pentru noi, românii. Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” – Botoșani vă oferă ocazia de a descoperiți această cultură fabuloasă în cadrul Clubului „Sakura”.

like facebook, stiri, botosaniVineri, 23 februarie, de la ora 18, în sala Fondului Documentar Eminescu a Bibliotecii Județene din Botoșani, sunteți așteptați să luați parte activă prin lecturi, creație și emoție împărtășită, la cea de-a doua sesiune de lucru a clubului. Sub simbolul florii de cireș (Sakura) și cu îndrumarea oferită de către prof. Cezar Florin Ciobîcă, puteți descoperi fațete nebănuite ale artelor și filosofiilor orientale, puteți deprinde tehnici și practici spirituale care au dat de-a lungul secolelor măreției civilizației nipone, puteți lua contact cu trăirile și manifestările artistice ale uneia dintre cele mai interesante culturi de pe mapamond.

Pentru a participa e necesar sa vă înscrieți telefonic la numărul 0728177100. (persoană de contact: Iulian Moldovanu) sau direct la sediul bibliotecii județene, potrivit unui comunicat de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *