Încă un bloc de locuințe cu trei scări va fi ridicat în municipiul Botoșani. Vezi în ce zonă!

santier constructii, stiri, botosani,Un investitor va realiza un bloc cu trei scări într-o zonă importantă a municipiului. Este vorba de un bloc cu patru etaje care va fi realizat pe strada Împărat Traian. Investitorul a depus studiul de oportunitate la Primăria Botoșani.

Terenul, de 2860 de mp, este situat în zona cuprinsă între Aleea General Gheorghe Avrămescu, strada Octav Onicescu și Împărat Traian. Blocul va avea 45 de apartamente, iar la demisol vor fi boxe și spații recreative. De asemenea, se vor realiza 49 de parcaje subterane.

like facebookUn investitor dorește să facă niște blocuri la intersecția Octav Onicescu și Împărat Traian, undeva unde există o moară. Investitorul a cumpărat terenul, clădirea și urmează să facă trei scări. Este un semn bun faptul că investitorii construiesc, că au simțit că au clienți și au cui să vândă”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu.

 

 

5 thoughts on “Încă un bloc de locuințe cu trei scări va fi ridicat în municipiul Botoșani. Vezi în ce zonă!

  1. dlor Edili nu am vazut sa se reabiliteze spatii verzi ,
    unde se pot adresa locatarii din acest perimetru pentru a se informa
    privind legalitatea si siguranta confortului cetateanului in acest Municipiu
    in cadrul acestei investitii .
    Poate se va da in presa si biroul de informare.

  2. locuiesc in zona perimetrala acestui teren unde se preconizeaza acesta investitie si pina in prezent nu am fost contactati de nimeni daca se da acceptul sau nu conform legii . Dl Arhitect SANDU – va rugam sa binevoiti a veni in zona un reprezentant din parte autoritatilor sa ne prezinte si noua proiectul .
    Cum vom avea apartamentele insorite timp de 1 ora si jumatate pe zi cum spune legea . daca se ridica acest bloc cu 3 scari
    Care este distanta fata de blocul EXISTENT de cca 35 ani cum vor fi amplasate ferestrele noului bloc , fata de ferestrele blocului existent.
    Ce inaltime are noua cladire – sa putem calcula distanta dintre blocuri
    …sunt multe de respectat d-lor
    poate se sesizeaza si alte organe care au rolul de a proteja contribuabilul .
    Primar Viceprimar, etc Verificator proiect , I.S.C.

  3. Nu ar construi pentru ca nu permite legea constructiilor , dar cum spaga prin firme interpuse e un act legal sunt in stare sa dea avize si pentru zgarie nori la un metru de blocul existent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *