Șefii Consiliului Județean taie din finanțarea nerambursabilă pentru sport. Vezi ce sumă!

bani-multiFondul repartizat din bugetul județului pentru finanțări nerambursabile se ridică anul acesta la 550.000 lei. Deși inițial șeful Consiliul Județean, Costică Macaleți, a anunțat că suma alocată pentru proiectele sportive va fi de 400.000 lei ca și anul trecut, potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi dezbătut în ședința de CJ din 22 februarie, suma alocată pentru sport va fi redusă la 350.000 lei, în timp ce pentru proiectele culturale și educaționale se alocă  200.000 lei .

Am mai luat 50.000 lei de la fotbal și i-am direcționat către cultură și educație. Dăm în plus pe proiectele din educație, în ideea să câștige mai multe ONG-uri bănuți pentru promovare. Anul trecut s-au dat 400.000 lei, anul acesta dăm 350.000 lei pentru Asociația FC Botoșani”, a declarat Costică Macaleți.

2 thoughts on “Șefii Consiliului Județean taie din finanțarea nerambursabilă pentru sport. Vezi ce sumă!

  1. Nu mai dați la fotbal mai bine îi aruncați ! Iftime să-și cheltuiască banii cu epave gen Cobrea, Alexe și mulți alții, inclusiv Enache. Cu banii de la CJ s au dus epavele în Antalya, să stea cu curul la soare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *