Bărbat reținut pentru furt. Prins în fapt, s-a pus pe scandal

arestati-300x188Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Botoșani, a fost reținut, duminică, pentru furt și tentativă de furt de polițiștii botoșăneni după ce a încercat să-i fure portofelul unei femei de 23 de ani, în parcarea unui complex comercial de pe Calea Națională din municipiul Botoșani.

Când a fost surprins de aceasta încercând să-i fure portofelul, bărbatul s-a pus pe scandal. Oamenii legii l-au ridicat și reținut, iar cercetările acestora au arătat că individul nu este la prima faptă de acest gen.

like facebook, stiri, botosanimbătă, 17 februarie, în timp ce se afla pe strada I. Pillat, bărbatul a încercat să sustragă un portofel de la un bărbat de 46 de ani, fiind surprins de acesta.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tentativă la furt, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Maria Carp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *