Buletin de știri … neverificate!

  • stiri neverificate- ziar, stiri, botosaniDupă ședința Consiliului Local în cadrul căreia doi consilieri au greșit ridicând mâna exact atunci când nu trebuia, s-a luat hotărârea ca pe viitor, votul să  se facă cu bile și nu prin ridicarea membrului. Cum mulți dintre consilieri nu au bile, s-a votat în unanimitate achiziționarea respectivelor accesorii prin subscripție publică de la electorat întrucât bugetul nu mai permite o cheltuială în plus. Tot în unanimitate a fost aprobat și amendamentul ca, ținând cont de apropiata zi a femeii,  numai bărbații să fie implicați în acest proiect. Gigel Scărpinatu, reprezentant al unui ONG de profil ne-a declarat la finalul ședinței că este sceptic în ceea ce privește noul proiect: ”Mă îndoiesc că cetățenii vor fi de acord cu treaba asta, la cum freacă ei (consilierii – n. a.) bilele…”

 

  • O fabrică de mobilă din Botoșani va lansa în curând pe piață un produs revoluționar care vine în sprijinul șefilor de partide. Este vorba de scaunul multiplu de parlamentar, denumit ”Fata Morgana” în care vor încăpea șezuturile a patru, cinci sau șase politicieni aspiranți la un loc în Parlamentul României. ”Ideea am preluat-o de la o comandă a unui lider de partid care, în acest mod a dorit să-și asigure membrii … cotizanți că le va rezerva  prima poziție pe listă la alegerile generale din 2020.  Deja luăm dimensiunile posterioare ale primilor ocupanți, doi vicepreședinți și doi oameni de afaceri.” – ne-a declarat în exclusivitate reprezentantul firmei.

 

  • Fascinați de inițiativele lui Valeriu Iftime de când e la cârma Camerei de Comerț, liderii celor două mari partide și-au pus cărătorii de genți și asistentele bune la orice să declanșeze demersuri pentru înființarea Camerei de … Politică. ”Scopul acestui nou organism se aseamănă până la un punct cu cel al Camerei de Comerț. Adică și noi dorim unitate în mediul politic în vederea creșterii numărului de procente. Cum s-ar spune, banii noștri sunt procentele! În plus, trebuie să demonstrăm că numai uniți vom determina agenții economici să vină ei la noi în campania electorală și nu noi la ei cum se întâmpla până acum. O singură problemă avem de rezolvat dar sunt sigur că o vom depăși: unii vor ca deviza  Camerei de Politică să fie ”Prin voi, înșine!” iar alții, ”Îndrăznește să investești în noi!” – a declarat un politician care a dorit anonimatul.

 

  • Într-o conferință de presă, șefa Agenției pentru Egalitatea de Șanse, Grațiela Drăghici, a declarat că pe lângă ”motostivuitor” mai sunt și alte meserii discriminatorii, cum ar fi ”excavatoarele” și ”benele”. În acest sens, Agenția a înaintat deja către Parlament o lege prin care și bărbații pot ocupa posturi de excavatoare deși productivitatea muncii va avea de suferit întrucât ei, bărbații, nu au decât o cupă și nu două ca femeile. În compensație, proiectul de lege prevede ca posturile de bene  să poată fi ocupate numai de către bărbații care se dau mai rapid pe spate decât femeile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *