VIDEO Un tânăr din Botoșani a făcut-o pe Mihaeala Rădulescu să plângă la „Românii au talent”. A cântat o piesă cu un puternic impact emoțional

analogic mind, stiri, botosani, ionut varvarucUn tânăr din Botoșani a impresionat juriul, publicul și telespectatorii emisiunii la Românii au talent, cu un moment emoționant, în care și-a spus povestea vieții, a unui tânăr plecat de mic copil în străinătate și neglijat de familie, însă care a decis să lupte și să meargă mai departe.

Cu numele de scenă „Analogic Mind”, tânărul Ionuț Vărvăruc a interpretat o piesă hip-hop, cu un puternic impact emoțional.

Ionuț este un botoșănean care muncește în Torino ca lucrător comercial.

like facebook, stiri, botosaniBotoșăneanul a povestit, în emisiune, că părinții s-au despărțit încă de când s-a născut, a avut un trai modest, fără sprijinul părinților, iar sora mai mică a murit la vârsta de doar doi ani jumătate într-un incendiu, în timp  se afla la bunicii săi dintr-o localitate din județul Botoșani.

„Părinții mei au fost despărțiți de când m-am născut eu. După, mama mea a cunoscut pe cineva și de atunci, viața mea a început să nu mai fie una normală. Am început să mă simt abandonat, erau momente în care venea o dată pe săptămână acasă. Nu-mi lăsa bani și nu e ușor să mergi la școală și să te uiți în jur, să-i vezi pe toți că au, tu nu ai. Cred că asta m-a îndepărtat cel mai mult de școală în perioada aia. Mama mea era plecată în timpul ăla. Era pe aici, în Torino. Sora mea era la țară, la bunica mea, a avut  doi ani jumătate când a decedat, a fost un incident neplăcut. Îmi aduc foarte bine aminte… Era o camera foarte întunecată, plină de fum, nu se mai cunoștea nimic, era o cameră neagră și avea un miros super ciudat. Nu știu, probabil sora mea e singura care m-a făcut să lupt, să fiu aici în momentul ăsta. Textul pe care l-am scris e  pentru momentul în care am vrut să țip și nu am reușit să țip”, a mărturisit tânărul.

Botoșăneanul de la Analogic Mind a încheiat moementul artistic cu un mesaj puternic:

analogic mind, stiri, botosani, ionut varvaruc , pro tvMamă, ai pierdut un înger, am rămas doar eu. Jumătate visător, jumătate soldat în primul tranșeu. Mamă, fii tare, tu mă susții, eu mă vreau acasă, știu că nu vii. Sunt aici să lupt, pentru că vreau să fiu eu. Avem o țară și mereu vor fi tineri care trec prin ce am trecut eu. Fără familie, singuri își caută pacea și riscă (…) Sunt bine, mamă, am învățat să zbor într-o aripă!

Analogic Mind a trecut în etapa următoare cu patru de „da”

Florin Călinescu: „Este un adevăr, este o realitate, nu o putem ține sub preș. Este o bucată din istoria vieții noastre, a țării noastre, pentru că de 27 de ani, lucrurile merg într-o direcție necunoscută, dar nu foarte prietenoasă, pentru că cei care ar trebui să ne țină pe toți acasă împreună, nu o fac (…) Din partea mea, ai toată admirația. Cât încă zbori într-o aripă, zboară, tată!”

Andra: „M-a durut să te aud spunându-ți povestea cu atâta durere și tremurând.”

Mihaela Rădulescu: „Să vii aici și să-ți spui povestea așa cum ai spus-o tu înseamnă putere. Înseamnă că înăuntrul tău ai o putere extraordinară. Te rog să continui, orice ar fi, te rog să crezi în tine și să faci poezie, indiferent că trebuie să vinzi legume și fructe pentru asta.”

Andi Moisescu: „Este evident că avem de-a face cu strigătul unei generații, generația celor cu părinții plecați în străinătate și asta reprezintă o dramă. Mie mi se pare că e chiar mai rău decât atât, pentru că în 27 de ani am văzut încontinuu cum românii sunt îndemnați să vadă mai degrabă lucrurile care-i despart, decât lucrurile care-i apropie și asta ne va face să fim din ce în ce mai siguri și din ce în ce mai răspândiți și mai slabi.”

2 thoughts on “VIDEO Un tânăr din Botoșani a făcut-o pe Mihaeala Rădulescu să plângă la „Românii au talent”. A cântat o piesă cu un puternic impact emoțional

  1. DA , trist este strigatul unei generatii care nu isi gaseste locul !
    Ticalosii de politicieni nu fac nimic pentru popor !
    Fura doar pentru propriul buzunar cere nu se mai umple de 27 ani!
    Banii de infrastructura se fura, exemplu avem drumul RADAUTI -MANOLEASA unde sa furat milioane de euro si inca nu sa facut nimic , acum doi ani au pus praf de piarta la pret de asfalt!
    Rusinos, tac si serviciile care ar trebui sa faca ceva pentru popor dar din pacate nu mai avem servicii , avem simpli soldati cu grade mari ce doar executa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *