Ia-ți un blender de acum și fii pregătit la primăvară

blenderConform celebrului proverb ,,nu lăsa pe mâine ce poți face azi”, la fel este valabil și în cazul rezoluțiilor de viitor. La început de an, cu toții ne dorim să slăbim, să mâncăm mai sănătos și să avem mai multă grijă de alimentația noastră. Pe parcurs, mai uităm din aceste dorințe, le mai neglijăm, ne mai facem mustrări de conștiință pentru ele. Dar există și soluții salvatoare: îți propun să te echipezi de acum cu ustensilele necesare îndeplinirii rezoluțiilor tale, ca să te bucuri tot anul de rezultate pozitive pentru sănătatea ta! Iar primul lucru de pe listă de bifat este un blender, asta, bineînțeles, în cazul în care nu ai deja unul.

De ce spun acest lucru? Blenderul este un mic electrocasnic făcător de minuni, cu ajutorul căruia poți să îți prepari smoothie-uri și alte băuturi extrem de delicioase și sănătoase. Cu ajutorul unui blender, vei fi salvat în fiecare dimineață sau seară când ești pe fugă, vei economisi timp în preparea unui mic dejun sau a unei gustări sănătoase și te vei bucura de efectele pozitive ale unei alimentații corespunzătoare asupra siluetei și stării tale de bine generale.

O mulțime de persoane din întreaga lume au optat să aibă un blender în bucătăria lor. De ce? Pentru că poți să realizezi rapid, precum spuneam anterior, rețele delicioase. Iată două dintre ele, să le ai ca inspirație pentru momentul în care îți iei și tu un blender:

  1. Smoothie de detoxifiere

După kilogramele acumulate în timpul sărbătorilor de iarnă, cu toții ne dorim să revenim la dimensiunile inițiale sau chiar să mai slăbim un kilogram, două. Cu un blender, poți să încerci să-ți faci acasă acest smoothie delicios, perfect pentru o cură de detoxifiere: adaugă în blender o cană de ceai verde și verdețuri, precum spanac, salată sau varză kale, iar apoi toarnă mixul format din castravete, suc de lămâie, ananas, avocado și ghimbir ras. Amestecă la blender toate aceste ingrediente și savurează acest smoothie delicios în timp ce te pregătești de o nouă zi!

  1. Smoothie cu mango și căpșuni

E garantat la fel de delicios precum ți se pare probabil deja! Pe lângă gustul apetisant, și aspectul este extrem de frumos datorită contrastului de culori. Ce trebuie să faci? Pune în blender câteva căpșuni congelate și amestecă-le până când obții o pastă. Toarnă amestecul în pahar și pregătește blenderul pentru o nouă acțiune. Pasul următor este să adaugi în blender lapte vegetal, de cocos, de exemplu, iaurt grecesc, o banana, mango și puțin extract de vanilie. Amestecă toate ingredientele în blender și toarnă amestecul obținut în paharul cu piureul de căpșuni.

Să ai poftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *