Un cunoscut model a venit îmbrăcat la ședința de Consiliu Local cu haine dacice în semn de protest. Vezi motivul!

daniel ciobbanu, stiri, botosaniPrezență inedită în ședința de Consiliu Local de joi. Un cunoscut model a participat la ședința extraordinară care a avut pe ordinea de zi aprobarea bugetului municipiului pe 2018. Daniel Ciobbanu, a venit îmbrăcat ”în ținută strămoșilor noștri” și și-a exprimat nemulțumirea vizavi de modul de alocare a fondurilor. El a spus că prezența la ședință reprezintă o formă de protest față de bugetul mic alocat pentru investițiile din municipiu și față de certurile dintre consilieri.

Reprezint ținuta strămoșilor noștri și vreau să le reamintesc cetățenilor acestui oraș că dacii erau liberi. Dacii trăiau în fraternitate și în egalitate, mai mult sau mai puțin, dar discrepanțele nu erau atât de mari ca în ziua de astăzi. Pileusul (nr. căciulă-simbol al dacilor) este forma cea mai frumoasă de protest pe care o pot avea în fața aleșilor locali. Nu mi se pare echitabil ca din tot ceea ce s-a strâns din banii contribuabililor, după ce s-au văzut toți cu sacii în căruță, să se certe pentru acele firmituri de 10%. Cei care sunt din stânga politică doresc să le reamintesc că motto-ul lor a fost Libertate, egalitate, fraternitate. Eu nu prea văd deloc egalitate. Și atunci este simplu, după ce ai burta plină și sacii în căruță, să te cerți și să împarți niște firmituri, ”, a menționat Daniel Ciobbanu.

like facebook, stiri, botosaniModelul botoșănean a purtat și o discuție cu primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, căruia i-a transmis că taxele locale sunt prea mari.

De ce trebuie eu ca și contribuabil și plătitor de taxe al acestui oraș să plătesc pentru un garaj 14 milioane lei anual, în situația în care locurile de parcare sunt de 2 milioane în aceeași zonă. Dacă dumnealui îmi poate demonstra că pe acea suprafață pot încăpea mai mult de două mașini, atunci eu sunt de acord să continui să plătesc această sumă. Acest Consiliu Local a ales să fie majorate aceste taxe și au fost majorate ca 90% să meargă pe salariile lor. Nu mi se pare echitabil”, a spus Daniel Ciobbanu, care a adăugat că își dorește mai multă înțelepciune din partea aleșilor locali.

9 thoughts on “Un cunoscut model a venit îmbrăcat la ședința de Consiliu Local cu haine dacice în semn de protest. Vezi motivul!

  1. Chiar nu i se pare echitabil sa plateasca 1400 lei pe un garaj in conditiile in care un garaj este 200 lei? WTF???
    Nici mie nu mi se pare echitabil sa platesc 150 lei / noapte la hotel in conditiile in care un loc de camping este 15 lei.
    PS: dacii erau isteti!

  2. Pretul de concesionare pentru acest garaj este de 1400 lei anul iar in aceeași zonă un loc de parcare este concesionat cu mai puțin de 200 de lei. Pe acel perimetru pe care este amplasat garajul nu pot încăpea mai mult de 2 mașini deci, prețul ar trebui să fie de maxim 2*200=400 lei. Cred ca este mai mult decât pertinent si logic raționamentul meu.

      1. TOT NU INTELEGI rationamentul!? Ai vazut o lume intreaga in zadar! Ai stat la hotel unde camera / noapte costa 500 euro desi alaturi era un altul unde camera era 50 euro.
        De acord cu daramarea lor si crearea unor parcari supraetajate dar sunt curios ce pret tis-ar parea echitabil in conditiile astea.
        PS: pe vremea dacilor erau alte probleme de echitabilitate si alte rationamente ce-i drept…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *