Amendamente la bugetul municipiului aduse de consilierii PSD: S-au cerut bani pentru parcare subterană în Piața Revoluției și pentru un nou sens giratoriu

sedinta consiliul local botosaniConsilierii locali ai PSD au venit cu amendamente la proiectul de buget al municipiului Botoșani pe 2018. Astfel, social-democrații au propus alocarea a 200.000 lei pentru extinderea rețelei de canalizare pe strada Bucovina, dar și alocarea a 30.000 lei pentru documentația tehnică pentru un nou sens giratoriu din intersecția Primăverii cu Bulevardul George Enescu.

De asemenea, consilierii PSD au propus alocarea a 70.000 lei pentru reabilitare, amenajare și modernizarea Pieței Revoluției din municipiu. Amenajarea presupune parcare subterană, amenajare piață pietonală, trecere strada Cuza Vodă în subteran și accesul în parcaj, ideea fiind una mai veche de pe vremea primarului Ovidiu Portariuc.

Consilierii PSD au mai propus suplimentarea unor sume pentru patru biserici din municipiu și alocarea a 10.000 lei pentru amenajarea Clubului pensionarilor.

S-au mai solicitat 30.000 lei pentru achiziția de dispozitive de măsurare și afișare a vitezei, de tip radar, precum și alocarea a 10.ooo lei pentru documentații la Șoseaua centura ocolitoare a municipiului.

One thought on “Amendamente la bugetul municipiului aduse de consilierii PSD: S-au cerut bani pentru parcare subterană în Piața Revoluției și pentru un nou sens giratoriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *