Atenție șoferi! Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ. Stratul de zăpadă de pe carosabil ajunge și la 5 cm

utilaje deszapezire, stiri, drumuri nationale, drumuri judetene, BotosaniIarna s-a instalat bine în județul Botoșani, ninsorile din ultimele 24 de ore afectând starea drumurilor. Pe toate arterele naționale sau județene, circulația se desfășoară în condiții de iarnă, stratul de zăpadă de pe carosabil variind între doi și cinci centimetri.

Pe drumurile naționale s-a acționat și se acționează cu 37 de utilaje de deszăpezire, în timp ce pe drumurile județene se acționează cu 29 de utilaje, din care 27 de camioane cu lame și răspânditor și două autogredere.

like facebook, stiri, botosaniNu au fost semnalate, deocamdată, incidente în trafic.

Drumarii cer șoferilor să circule cu mare prudență și să aibă mașinile pregătite pentru aceste condiții mete.

One thought on “Atenție șoferi! Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ. Stratul de zăpadă de pe carosabil ajunge și la 5 cm

  1. Lăsați prostiile, cum sa fie 5cm de zăpadă pa carosabil în condițiile în care se presupune ca firmele de deszăpezire își fac treaba, după cum spun ei zilnic ies zeci de mașini la deszăpezit dar tot este zăpadă pe carosabil, sa iasă de trei ori mai mult ca să compenseze cu lunile în care nu am avut zăpadă și firmele de deszăpezire au încasat baaaaaaaaani frumooooosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *