FOTO O tânără a renunţat la afaceri pentru a deveni poliţist. Acum opreşte şoferii şi aplică … legea

catalina gucianu, stiri, darabani, botosani, politistaO tânără din Botoşani a renunţat la afacerile pe care le derula şi s-a angajat în Poliţie. Ea a decis să închidă mica afacere pe care o derula în domeniul comerţului cu flori în oraşul Darabani şi să se înscrie la un examen de admitere pe o funcţie de agenţi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

A fost angajată anul trecut, din sursă externă, iar acum este agent la Poliţia Rutieră din Darabani.

like facebook, stiri, botosaniCătălina Gucianu are 29 de ani, iar anul trecut, imediat ce a fost admisă la Poliţie, a urmat cursurile Şcolii de agenţi de la Câmpina.

catalina gucianu, stiri, darabani, botosani„Mi-am dorit foarte mult să intru în Poliţie. E o muncă respectată. Când s-au scos posturile la concurs, nici n-am stat pe gânduri. Mă fascinează munca de poliţie, rutieră în special. E grea, dar merg la muncă în fiecare zi cu zâmbetul pe buze”, mărturiseşte Cătălina.

A terminat şcoala de agenţi în aprilie 2017 şi imediat şi-a început munca de teren. Acum, îmbrăcată în uniformă încearcă să impună respect. Opreşte şoferii în trafic şi impune legea.

În continuare sunt dornică și dispusă să învăţ tot ce apare nou în domeniul legislativ, să fac facultatea de drept și să îmi fac munca din plăcere, aşa cum am făcut și până acum! Sunt în zodia taur, sunt ambițioasă, hotărâtă, autoritară”, mai spune poliţista.

Ea recunoaşte că a fost bine primită în colectiv, fiind singura femeie de la Darabani, la Biroul Rutier.

9 thoughts on “FOTO O tânără a renunţat la afaceri pentru a deveni poliţist. Acum opreşte şoferii şi aplică … legea

  1. Sunteți invidioși , e și frumoasa și inteligenta e abia la început are timp sa demonstreze ca asta e adevarul , succes doamna nu va potriviți la cei care se ascund in spatele unor identității false și nu au curajul sa spună in fata facă au ceva

  2. Vezi, mai Ionut? Intre tine si tinara asta frumoasa e o mare diferenta. Ea chiar face ce si-a dorit tu saracu’ , nici nu stii ce cauti prin politie. Noi, oamenii de rand, de politisti ca ea avem nevoie. Bravo ei. Am inteles ca e si respectata ca politistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *