Cornel Șfaițer: Suntem la mâna noastră, încercăm, șanse sunt

cornel sfaiter fc botosaniFC Botoșani s-a îndepărtat de locurile de play-off după startul slab înregistrat în acest început de an. Echipa condusă de Costel Enache a remizat pe teren propriu cu Juventus București, scor 0-0, și a pierdut cu CSM Iași, 0-1.

FC Botoşani se poate consola cu faptul că depinde doar de propriile forţe pentru a termina între primele şase. Asta pentru că are meci direct cu Viitorul lui Hagi, chiar runda viitoare, în direct la Digi Sport 1. În cazul unui succes, ar urma să treacă peste actuala campioană, iar o nouă victorie cu Gaz Metan, în ultima etapă, ar consfinţi calificarea. Evident, drumul este unul greu, consideră Cornel Șfaițer, președintele lui FC Botoșani.

like facebook, stiri, botosani”Suntem dezamăgiți. Nu am arătat bine pe final în ultimele trei jocuri. Ne-am întărit, dar vedeți și dvs. că nu ne îndeplinim obiectivele. Puteam să luăm două puncte în plus cu Juventus, dar n-a fost să fie, așa s-a petrecut și la Iași de unde speram să luăm punct sau puncte. Suntem la mâna noastră, încercăm, șanse sunt. Echipa este agresivă, în sensul bun al cuvântului, iar cu multă muncă eu zic că se poate. Întâlnim echipa campioană, am avut meciuri bune cu ei, atât în campionat, cât și în Cupă. Speranțe sunt, avem șansa noastră. Eu spun că avem jucători pe măsură, dar cele două jocuri n-au venit cu nimic în plus. În stagiul de pregătire am arătat bine, am crezut că vom câștiga puncte cu Juventus. Deranjul este că după 24 de etape ne îndepărtăm de zona play-off-ului. Eram considerați echipa revelației. Dacă picam de pe 8, 9 sau 10 în clasament nu mai era dezamăgirea așa mare”, a spus Cornel Șfaițer la Digi Sport Matinal.

Lupta pentru play-off a intrat pe ultima sută de metri. Toate cele cinci formaţii (Astra, Viitorul, Dinamo, Iaşi şi Botoşani.) care vânează locurile 4-5-6 depind doar de ele pentru a îşi realiza obiectivul: lupta pentru un loc de Europa.

Sursa: Digisport

 

3 thoughts on “Cornel Șfaițer: Suntem la mâna noastră, încercăm, șanse sunt

  1. Vorbește prostii, am văzut meciurile din pregăti, s a jucat foarte slab și atunci ca și în oficiale. De ce nu spune că nu au dat niciun ban ca să aducă vreun jucător mai ca lumea,au adus doar expirați care au stat câte jumătate de an la o echipă. Se plângeau că vârfurile nu înscriu, iată ce face Popa la Dinamo, Kuku este 2clase peste Alexe și Golubovici. Dar așa-i când faci din rahat bici…

  2. Nu ne opreste nimeni sa incercam.Sanse nule.Asa campanie de transferuri cu jucatori revopsiti,reesapati n-am vazut.Ce nu mai sunt tineri?Oricum pierzand playoff-ul,nu mai avem nevoie de astfel de jucatori ,sper ca n-au costat si bani!??Sper ca nu sunt si platiti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com