Amendat pentru că asculta muzică la capul unui mort. Un bărbat de etnie romă era la priveghi, dar asculta muzică la maxim

duba jandarmi, centrul vechi, botosani, stiriUn bărbat din Botoşani a fost amendat de jandarmi, pentru că, deşi se afla la un priveghi, asculta muzică la maxim.

Jandarmii au aplicat o amendă în valoare de 500 de lei unui bărbat care, aflat la un priveghi pe strada Independenţei, asculta muzică la intensitate foarte ridicată după ora 22.00.

Persoana în cauză s-a conformat pe moment, dar la o oră după miezul nopţii a dat din nou boxele la maxim, sancţiunea aplicată în acest caz fiind dublă faţă de prima.

like facebook, stiri, botosaniNu a scăpat de sancţionarea cu 500 de lei nici femeia care striga pe stradă fără a avea un motiv întemeiat, deşi la blocurile din faţa locuinţei unde avea loc priveghiul nu se mai vedea de mult lumină la geamuri.

Jandarmii recomandă cetăţenilor să sune la numărul unic de urgenţă 112 în situaţii similare, pentru ca oamenii legii să îi mai tempereze, pe calea dialogului sau prin aplicarea fermă a legii, pe cei care nu au înţeles încă faptul că legislaţia îţi conferă drepturi, dar îţi impune şi anumite obligaţii, una dintre acestea fiind respectarea liniştii şi ordinii publice.

One thought on “Amendat pentru că asculta muzică la capul unui mort. Un bărbat de etnie romă era la priveghi, dar asculta muzică la maxim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *