Accesul vizitatorilor la Spitalul Județean a fost limitat. Pe mai multe secții s-au interzis total vizitele

medic rezident, stiri, botosani, burse, spitalul judeteanAcces limitat al vizitatorilor, începând de marți, pe secțiile Spitalului Județean din cauza gripei. Măsura a fost dispusă ca urmare a unei adrese primită de la Direcția de Sănătate Publică Botoșani, în care atenționează că numărul de infecții respiratorii acute și cazurilor de gripă au incidență crescută.
Astfel, conducerea spitalului a decis ca vizitatorii să aibă acces în spital cu echipament de protecție doar între orele 15:00-17:00  și nu între orele 14.00-17.00 cu era până acum.
like facebookS-a restricționarea programului de vizită la maxim două ore pe zi. Pacienții trebuie să aibă contact redus cu persoanele din exterior, astfel încât să nu fie purtători de viruși ai infecțiilor respiratorii încât să le afecteze starea de sănătate. Și nici cei din afară care intră în unitatea noastră să nu aibă contact cu diverse afecțiuni respiratorii acute”, a declarat Coca Crâșmaru, director de îngrijiri la Spitalul Județean.
Pe Secțiile ATI, Neonatologie, Terapie Intensivă-nou născuți, Boli Infecțioase și Oncologie accesul vizitatorilor a fost restricționat total.
Măsura va fi ridicată la decizia reprezentanților Direcției de Sănătate Publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *