A primit interdicția de a se apropia de soție, însă a continuat să fie agresiv. Un bărbat a fost săltat de jandarmi

masina de jandarmi, stiri, botosani  Un bărbat care primit interdicția de a se apropia de soție a continuat să fie agresiv. Botoșăneanul a fost obligat nu doar să nu se apropie la mai puțin de 200 de metri de locuința soției, ci și să urmeze o procedură de consiliere psihologică şi psihoterapie în vederea dezintoxicării.

După toate aceste restricții, bărbatul de 40 de ani s-a dat în spectacol de nu mai puțin de cinci ori față de nevasta, în doar trei luni, deși jandarmii i-au întocmit actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a hotărârii judecătoreşti.

Ultimele două încercări de a intra în apartamentul închiriat în care locuieşte soţia, cu care se află în proces de divorţ, au avut loc în după-amiaza zilei de joi, 8 februarie a.c., la interval de câteva ore.

like facebook, stiri, botosaniSătulă de scandalurile anterioare, femeia nu i-a dat drumul în apartament şi, după ce a încercat să îl convingă cu vorba bună să o lase în pace, a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine.

Jandarmii l-au depistat la uşa apartamentului şi l-au condus la sediul inspectoratului, unde i-au întocmit actele procedurale necesare, pe care le vor înainta către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în vederea soluţionării.

Probabil că nu a fost ultima dată când oamenii legii au intervenit în situaţii similare, deoarece acesta şi-a exprimat în mod indubitabil nepăsarea faţă de prevederile ordinului de protecţie.

Pedeapsa prevăzută de lege pentru această faptă este închisoarea de la o lună la un an, dacă soţia nu îşi va retrage plângerea, împăcarea înlăturând răspunderea penală.

One thought on “A primit interdicția de a se apropia de soție, însă a continuat să fie agresiv. Un bărbat a fost săltat de jandarmi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *