Mini-terenuri de joacă și locuri speciale pentru câini în mai multe parcuri din Botoșani

copii loc de joaca parc botosaniMunicipalitatea va amenaja locuri speciale pentru iubitorii de câini în alte două parcuri, după Parcul Mihai Eminescu. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că astfel de locații vor exista în Parcul Curcubeului și Parcul Tineretului.

like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, în Parcul Tineretului și Parcul Sucevei urmează să fie amenajate mini-terenuri de joacă.

Ne propunem să facem în Parcul Curcubeului un loc special pentru iubitorii de câini și să-l amenajăm. Vrem să facem și în Parcul Tineretului, să amenajăm un loc doar pentru cei care au câini, posesorii de căini să-i plimbe acolo și să nu deranjeze pe alții sau să facă mizerie în ală parte. Vrem să amenajăm și terenuri de joacă în aceste parcuri. Mini-terenuri de joacă vor fi în Parcul Tineretului și Parcul Sucevei”, a menționat Cătălin Flutur.

One thought on “Mini-terenuri de joacă și locuri speciale pentru câini în mai multe parcuri din Botoșani

  1. Tocmai ma gindeam.Am rezolvat pt.cetateni mai toate problemele si au ramas problemele ciinilor si probabil al mitelor! Draga Catalin,nu te recunosc!Te iei dupa capul acestor aiuriti?Te implor,prezinta-ti prioritatile asa cum ai facut-o la TV.Tincu,sa-si aducaSocietatea,pe care a mostenit-o de la Saveni,de la masa,in virful artei proprii si s-o duca la Saveni,in mahalaua ce la format si poate mai poate prosti si alta forta de munca.Dar sa stea acolo,nu in locatiile preferate…Atit acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *