Muncitorii de la DSPSA vor lucra după un program prelungit, după ce s-au primit zeci de sesizări privind copaci prăbușiți în mai multe zone din oraș

copac rupt uniriiDirecția de Servicii Publice Sport și Agrement a primit peste 20 de sesizări privind copaci prăbușiți în mai multe zone ale municipiului Botoșani. Eugen Țurcanu. directorul DSPSA, a declarat că muncitorii au intervenit încă de la primele ore ale dimineții pentru îndepărtarea copacilor rupți sub greutatea zăpezii. El spune că se ia în calcul ca  lucrătorii de la Serviciul Intervenții Edilitare și Spații Verzi să lucreze vineri după un program prelungit, iar sâmbătă să fie chemați la serviciu pentru a degaja zăpada de pe arbuștii ornamentali din oraș.

like facebook, stiri, botosaniAu fost tot felul de crengi și arbuști de mici dimensiuni doborâți pe care am fost neboiți să-i tăiem și să degajăm căile de acces. Salariații DSPSA au intervenit în Parcul Mihai Eminescu, Vârnav, Independenței, Zorilor, Stejari, Pietonalul Unirii. Nu au fost arbori de mari dimensiuni”, a menționat directorul DSPSA Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *