Percheziții la Flămânzi și Frumușica. Ce au căutat polițiștii

perchezitii, stiri, botosaniPatru percheziții domiciliare au avut loc, vineri, în localitățile Flămânzi și Frumușica. Poliţiştii oraşului Flămânzi, cu sprijinul lucrătorilor specializaţi din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat o acţiune pe raza localităţilor Flămânzi şi Frumuşica, în vederea prevenirii şi combaterii actelor ilegale de comerţ cu produse din tutun şi alcool.

like facebook, stiri, botosaniPoliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare, dintre care trei la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă şi una la o unitate economică.

În urma activităţilor desfăşurate au fost legitimate 12 persoane şi au fost verificate 3 unităţi economice, fiind indisponibilizate în vederea confiscării 475 de pachete de ţigări (9.500 de ţigarete) de provenienţă duty free şi Republica Moldova.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie procedurală”, potrivit IPJ Botoșani.

One thought on “Percheziții la Flămânzi și Frumușica. Ce au căutat polițiștii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *