Miză uriașă la meciul dintre FC Botoșani și Poli Iași. Enache: Eu sper să simţim doar responsabilitatea, nu şi tensiunea

costel enache, antrenor fc botosani, stiri, cupa romanieiMeciul dintre Fc Botoșani și CSM Poli Iași, care va avea loc luni, 12 februarie, de la ora 18.00, va fi unul al orgoliilor, dar nu numai. Se anunță un meci extrem de tensionat, iar antrenorul FC Botoșani, Costel Enache speră ca echipa să joace cu responsabilitate. Antrenorul recunoaște că partida este extrem de importantă atât pentru FB Botoșani, cât și pentru ieșeni.

„E o emulaţie aparte în jurul acestui meci. Oricum ar fi fost, cred că suntem singurele echipe moldoveneşti şi asta cred că provoacă o luptă pentru întâietate măcar în zona noastră şi am auzit că va fi o atmosferă tensionată. Va fi într-adevăr un meci special pentru amblele echipe. Eu sper să simţim doar respensabilitatea, nu şi tensiunea. E clar că toţi ne gândim la jocul acesta, e unul care pare extrem de important şi pentru noi, şi pentru adversari. Cred că energiile vor fi la nivel maxim. Sper să găsim luciditatea şi stăpânirea de sine să gestionăm bine jocul, să nu fim influenţaţi de miza specială a acestui joc şi mai mult de atmosfera din stadion”, a declarat, joi, Enache.

like facebook, stiri, botosaniAntrenorul susține că rezultatul meciului de luni are o foarte mare importanţă pentru ierarhia de final.

Este foarte important. Este o luptă directă şi atunci miza este mult superioară faţă de jocul cu o echipă care nu are nicio şansă în a accede în play off. Este un joc foarte important, dar decisiv încă nu, pentru că mai sunt ceva jocuri după. O înfrângere ar însemna o mare problemă pentru noi. Ne-ar obliga la două victorii consecutive în ultimele două etape şi atunci cred că nu-i chiar confortabil să trăim cu gândul ăsta”, a spus antrenorul.

2 thoughts on “Miză uriașă la meciul dintre FC Botoșani și Poli Iași. Enache: Eu sper să simţim doar responsabilitatea, nu şi tensiunea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *