Botoşăneni reţinuţi de Poliţie după ce au fost prinşi cu maşina încărcată cu ţigări

stiri, botosani, stiri din botosani, tigari de contrabanda, microbuz cu tigari, stanca (7)Doi tineri din judeţul Botoşani au fost reţinuţi de poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Bacău după ce au fost prinşi transportând cu o maşină 2.500 de pachete de ţigări de contrabandă.

Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au oprit, marţi, pentru control, pe D.N. 2, un autoturism, în care se aflau doi bărbaţi, de 31 şi 32 de ani, din Botoşani.

În urma controlului, polițiștii au găsit în interior 50.000 de ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

like facebook, stiri, botosaniȚigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei în cauză au fost reținuţi de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propuneri legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *