FOTO Un fost şef de instituţie publică din Botoşani şi-a construit o pensiune la munte. Despre cine e vorba şi unde se află pensiunea!

Pensiunea L'Amoro, stiri, botosani, Neagra SaruluiUn fost şef de instituţie publică din Botoşani şi-a construit o pensiune la munte. Este vorba de fostul inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Constantin Moroşanu, care şi-a ridicat o pensiune modernă la Neagra Şarului, la aproximativ 15 kilometri de Vatra Dornei.

Pensiunea L’Amoro este amplasată în Munţi Călimani, în proximitatea Parcului Naţiolimani, pe unul dintre cei mai înalţi versanţi, la altitudinea de 1.080 metri.

Pensiunea L'Amoro, stiri, botosani, Neagra SaruluiCu o capacitate de cazare de şase camere, dar şi un salon de servit masa şi de recreere, Pensiunea L’Amoro impresionează în special prin peisajul pe care îl oferă, indiferent de unghiul din care priveşti.

like facebook, stiri, botosaniPensiunea lui Constantin Moroşanu este prietenoasă cu turiştii indiferent de sezon, ea oferind posibilitatea unor trasee turistice extrem de atractive.

Mâncarea tradiţională, pregătită de însuşi fostul şef al Jandarmeriei, este un alt atuu al pensiunii din Neagra Şarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *