O cunoscută vedetă din Botoşani vrea să îşi deschidă o afacere. În ce domeniu îşi propune să investească!

francisca, stiri, botosaniUna dintre cele mai sexy artiste de pe scena muzicală românească este pusă pe fapte mari. Cea numită Kim Kardashian de România vrea să demonstreze că are mult mai mult decât niște forme voluptoase și că se pricepe de minune în domeniul afacerilor. Spynews.ro a aflat, în exclusivitate, în ce investește vedeta o sumă fabuloasă.

Francisca, sexy artista care și-a câștigat renumele de ”Kim Kardashian de România” datorită formelor voluptoase, este mai hotărâtă ca niciodată să se lanseze în afaceri. Senzuala brunetă vrea să demonstreze tuturor că este un bun manager.

like facebook, stiri, botosaniFrancisca și-a propus ca în următoarea perioadă să investească o mică avere într-o afacere pe care cel puțin ea o crede prosperă. Mai exact, senzuala brunetă și iubitul ei vor să învestească nici mai mult nici mai puțin de 40.000 de euro într-o spălătorie auto.

”Ne-am propus să deschidem o afacere pentru că din viața artistică nu câștig destul de bine. Intenționăm să cumpărăm un teren pentru că nu este indicat să închiriezi. Ne-am făcut și un buget pentru început ce ajunge undeva la 40.000 de euro. Oricum într-o afacere tot timpul se investește”, ne-a declarat Francisca.

 

One thought on “O cunoscută vedetă din Botoşani vrea să îşi deschidă o afacere. În ce domeniu îşi propune să investească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *