Încă o primărie din județul Botoșani s-a retras din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Botoșani

zona metropolitanaO a doua primărie din județul Botoșani s-a retras din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Botoșani. Este vorba de Primăria Mihai Eminescu din Botoșani, care motivează același lucru: lipsa proiectelor. Din asociație a mai ieșit și Primăria comunei Răchiți.

Decizia de ieșire din Zona metropolitană a fost luată în luna ianuarie de către Consiliul Local Mihai Eminescu. Primăria plătea o cotizație de aproape 17.000 de lei pe an.

like facebookDupă retragerea celor două comune, în Zona Metropolitană au mai rămas municipiul Botoşani și comunele Stăuceni, Băluşeni, Curteşti, Bucecea, Vlădeni şi Roma.

3 thoughts on “Încă o primărie din județul Botoșani s-a retras din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Botoșani

  1. Bine zis „… si comunele Stauceni, Baluseni, Curtesti, BUCECEA, Vladeni si Roma”. Bucecea numai oras nu e, macar de ar face ceva cu terenurile alea promise pentru parcul industrial, dar se pare ca toata treaba asta cu Zona Metropolitana e apa de ploaie, un organism de mancat bani, ce a produs sau cu ce ajutat localitatile componente aceasta asociatie? „Conducatorilor”, gata cu hartiile si vorba, puneti osul la treaba si dezvoltati naibi mai repede judetul asta.

  2. Cine sa puna osul la treaba? Egner….? Asta nu a fost in stare sa faca nimic pe unde a fost, asa ca slabe sanse acum cu Zona Metropolitana….bani cheltuiti aiurea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *