FOTO Imagini horor! Un bărbat a tăiat mai mulți iepuri și i-a agățat în copacii din grădină. Localnicii cer ajutor

iepuri spanzurati in copaci, trusesti, stiri, botosaniImagini horor pot fi întâlnite într-o localitate din județul Botoșani, acolo unde un bărbat a tăiat mai mulți iepuri și i-a agățat în copacii din grădină.

Scenele de groază pot fi întâlnite în localitatea Trușești, la mică distanță de Postul de Poliție. Un cititor BotosaniNews ne-a transmis imaginile foarte dure cu speranța că autoritățile se vor autosesiza și vor interveni pentru a-l determina pe proprietar să dea iepurii morți jos din copaci.

Localnicii spun că foarte mulți copii se opresc și privesc peisajul înfricoșător.

like facebookÎntr-o curte la strada principala, lângă Postul de Poliție, chiar cu vederea foarte clara în aceasta curte unde pot vedea chiar și copiii foarte mici, un om bolnav mintal ca nu ii pot spune altfel, a spânzurat în jur de 6-7 iepuri legați foarte sus, la vederea tuturor. Este inadmisibil cum trec copiii și privesc acest peisaj sumbru. Și ceea ce uimește cel mai mult e ca domnul șef de post nu ii da nici o importanta acestei situații fiind chiar lângă dumnealui”, ne-a sesizat consternat un localnici din Trușești.

Reprezentanții Poliției susțin că iepurii sunt împăiați și sunt agățați acolo pentru a speria graurii.

4 thoughts on “FOTO Imagini horor! Un bărbat a tăiat mai mulți iepuri și i-a agățat în copacii din grădină. Localnicii cer ajutor

  1. A agatat iepurii pentru a nu mai fi calcat de tigani.
    Este stiut ca tiganii au o repulsie fata de iepuri(sosoi)!
    Expresia care inspaimanta pe toti tiganii, indiferent de clasa sociala din care fac parte, este „Sosoi in bafta ta” sau expresii asemanatoare. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *