Tehnicianul FC Botoșani, Costel Enache, supărat ca nu are prea multe informații despre adversarul de duminică

costel enache, stiri, botosaniTehnicianul FC Botoșani, Costel Enache, este supărat ca nu are prea multe informații despre adversarul de duminică. El susține, înaintea jocului cu Juventus București, că nu a putut intra în posesia unor imagini care să îi permită să studieze adversarul.

Va fi dificil din prisma faptului că adversarul preyintă foarte multe schimbări: antrenori noi, foarte mulți jucători. Plus de asta, foarte greu am putut culege informații despre adversar. Spre deosebire de noi, nu am putut lua nicio înregistrare video a adversarului pentru că nu am avut acces la meciurile lor”, a spus Enache.

like facebookCu toate acestea, el spune că jocul va fi rezolvat cu „ceea ce am pregătit noi”, cu organizare, atitudine, responsabilitate și implicare maximă.

Pe de altă parte, el spune că resimte o lipsă de concentrare la echipă, însă pune totul pe seama că toți trăiesc „mai intens lucrurile”.

„Nu-i prea simplu ca în trei săptămâni să integrezi jucătorii. Nici măcar uman nu poți să faci lucrul acesta, darmite din punct de vedere tehnic- tactic. Nu am avut prea mult timp la dispoziție pentru a pune lucrurile la punct. Din păcate, nici vremea nu a fost una favorabilă”, a subliniat Enache.

El își dorește cu orice preț o victorie cu Juventus, astfel încât să poată spera la un loc în play- off.

FC Botoșani- Juventus are loc duminică, de la 18.00, pe Municipal.

2 thoughts on “Tehnicianul FC Botoșani, Costel Enache, supărat ca nu are prea multe informații despre adversarul de duminică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *