FOTO Accident stupid! A rămas fără o portieră la maşină, din cauza neatenţiei

accident, stiri, spitalul de copii, botosaniUn botoşănean a rămas, marţi dimineaţă, fără portieră la maşină, din cauza unei imprudenţe. Acesta circula cu un Volvo pe Bulevardul Mihai Eminescu, iar în faţa Spitalului de copii a oprit maşina, aproape de axul drumului, pentru a permite pasagerului din dreapta, o femeie cu copil în braţe, să coboare.

like facebookÎn acel timp, o şoferiţă care circula cu un VW Golf IV în aceeaşi direcţie a făcut depăşirea prin dreapta. În acel moment, portiera de la Volvo a fost deschise, ea fiind dată peste cap.

Din fericire, nici femeia care coborâse, nici copilul nu au fost răniţi.

Sursa foto: Facebook

4 thoughts on “FOTO Accident stupid! A rămas fără o portieră la maşină, din cauza neatenţiei

  1. Perfect așa le trebuie. Opresc mașina în mijlocul drumului eventual cu semnalizare stânga și prin dreapta coboară blonda cu copilu’ pe burtă. Țara lu’ face fiecare ce-i trece prin cap. Bine că n-a intrat cu copil cu tot sub mașina aia că abia atunci era circ adevărat. Din fotografie păgubiții par gitani de-ai lu’ Sandokan prințul Botoșaniului. Ghinion de neșansă.

  2. Șoferul pun pariu ca nu stie sa citește,e gitanes cu zice comentatorul precedent,permis luat …..cum oare???euro,dolari.lire…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *