Peste 2,2 milioane de lei alocate pentru reabilitarea şi modernizarea unei şcoli din judeţul Botoşani

clasa fara elevi, scoala,, stiri, botosaniPeste 2,2 milioane de lei au fost alocate pentru reabilitarea şi modernizarea unei şcoli din judeţul Botoşani. Este vorba de Şcoala Gimnazială nr. 1 din localitatea Orăşeni Deal, care beneficiază de o finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Primăria comunei Curteşti a lansat, deja, procedura de achiziţie publică pentru această investiţie, urmând să stabilească, în perioada imediat următoare, firma care va executa lucrările.

like facebookContractul presupune executia de lucrari pentru reabilitarea si modernizarea Scolii Gimnaziale Nr. 1, Oraseni – Deal, din comuna Curtesti, in cadrul proiectului de investitii „Reabilitare si modernizare Scoala Gimnaziala Nr. 1 Oraseni – Deal, din comuna Curtesti, judetul Botosani”, finantat prin PNDL. Valoarea estimata a contractului de executie lucrari pentru realizarea investitiei „Reabilitare si modernizare Scoala Gimnaziala Nr. 1 Oraseni – Deal, din comuna Curtesti, judetul Botosani” este de 2.237.177 lei fara TVA”, se arată în anunţul de licitaţie al Primăriei Curteşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *